Autómentés, szállítás

Belföldi, és nemzetközi autószállítás, mentés 2.1 tonna önsúlyig bármilyen autó, motor, és egyéb jármű szállítás alacsony kilométer díjakkal, vagy egyedi árakkal! Éjjel-nappal, a hét minden napján.

Hívjon most:  +36702079554

Ha lerobbant, ha karambolozott: autómentés és szállítás Önnek is!

autómentő

Mentettünk már autót a következő országokból:

Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Horvátország, Görögország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Szlovénia, Svájc.

Valószínűleg nem sokan lepődnek meg azon, hogy szinte törvényként működik, hogy mindig mindenkinek a lehető legrosszabb pillanatban válik az autója mozgásképtelenné. Az egész család úton van a nyaralásra, konferenciára utazna időre, kórházba menne látogatásra, vagy csak úgy általánosságban sietne, mert rengeteg a dolga? Ilyenkor nem elég, hogy elkésik, valamit kezdeni kell a mozgásképtelenné vált járművel is. A leggyorsabb és minden szempontból a legszerencsésebb megoldás, ha profi autómentő céghez fordul!

Természetesen egy apró hiba miatt nem érdemes autómentőt hívni, de ha már a helyszínen is látszik, hogy komoly a baj, akkor nem érdemes megpróbálni megjavítani, mert könnyen nagyobb kár is történhet, és sok idő is elmegy vele.

Cégünk folyamatosan, éjjel-nappal a bajba jutott járművezetők segítségére siet, elszállítjuk az autót, igény esetén bérautót is biztosítunk. Keressen minket bizalommal, ha járműve lerobbant, vagy karambol miatt van szüksége autómentésre, autószállításra!

Gyors autómentésre van szüksége? – Válasszon minket!

autómentésEgy szolgáltatás minőségét nemcsak a kedvező árak határozzák meg, hanem a gyorsaság is! Mivel lépést kell tartani az ügyfelek elvárásaival, ezért autómentés szolgáltatásunkat szinte azonnal igénybe veheti, egy telefonhívás után máris útnak indulunk Önért!

Egy autómentés szolgáltatás esetében még fontosabb a gyorsaság, hiszen senkinek sem kellemes az autópályán egy lerobbant autó mellett tehetetlenül ácsorogni! Ennek megelőzéseképpen Önnek csak annyi a feladata, hogy feljegyezze elérhetőségeinket, majd, ha bekövetkezik a baj, hívjon minket, és a megbeszélt időkereten belül megérkezünk a helyszínre és segítünk!

Abban az esetben is rendelkezésre áll gyors autómentés szolgáltatásunk, ha koccanás vagy ütközés hatására megsérült autója, és el kell vitetni a helyszínről!

Mivel ismerősek számunkra ezek a szituációk, tudjuk, hogy mennyire számít ilyen esetekben az idő, ezért biztos lehet abban, hogy gyors – és minőségi autómentést biztosítunk Önnek!

Autómentés külföldről is!

Autómentés külföldről is!Az utakon bármi megtörténhet, ezért fontos éberen vezetni. De van, amire nem lehet felkészülni! Egy defekt, egy meghibásodás, kisebb-nagyobb műszaki hiba senkinek sem jön jól, de az különösen bosszantó, ha külföldön, idegenben ér minket ez a fajta kihívás! A külföldi autómentés pedig nem egyszerű!

Ilyenkor magunkra vagyunk utalva, és két lehetőségünk van: keresünk egy helyi műhelyt és autómentőt, ami valljuk be, rizikós vállalkozás, vagy pedig egy hazai céget vonunk be külföldi autómentéshez. Javasoljuk, hogy válassza az utóbbi opciót és forduljon hozzánk bizalommal!

Csupán egy hívásába kerül, és mi azonnal elindulunk Önért és a járműért! Nem kell sokáig vesztegelnie az út szélén, vagy az idegen városban! Pár óra, és a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban eljutunk Önhöz! Minket éjjel-nappal, a hét minden napján hívhat, nem hagyunk senkit cserben, és kedvező tarifával dolgozunk, sőt, akár egyedi autószállítási árakat is szabunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és külföldi autómentéshez hívjon minket!

Profi autómentés hazai terepen is!

Profi autómentés hazai terepen is! Biztosan előfordult már Önnel, hogy utazása során gépjárműve valamilyen meghibásodás miatt lerobbant, és nem tudott tovább haladni. Hiába az ismert, hazai terep, valószínű, hogy Önt is elkapta a pánikhangulat, hiszen nem volt megfelelő segítsége ahhoz, hogy autóját elszállíttassa szerelőjéhez, így csak hosszas szervezkedés árán sikerült a helyzetet megoldania.

Ahhoz, hogy többé ez ne forduljon elő, ismerkedjen meg profi autómentő csapatunk tevékenységével!

Szolgáltatásunk rendkívül megbízható, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos vészhelyzetben azonnal segítséget nyújtani, így garantáljuk, hogy hívása után kollégáink rövid időn belül segítségére sietnek bárhol az országban. Egy ilyen kellemetlen helyzetben már csak a végösszeg lehet még bosszantóbb, ám ha minket választ, emiatt sem kell aggódnia, hiszen az autómentést olcsón vállaljuk!

Készüljön fel a váratlan helyzetekre, mentse el autómentő csapatunk telefonszámát, és ha problémát észlel menet közben, bárhol az országban, hívjon minket bizalommal!

 

Hívjon most:  +36702079554

 

 

 

 

 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.