Rólunk

2014-ben álltunk össze. Előtte saját utunkat jártuk, de rendszeresen segítettük egymást.

Azóta egy úton járunk, egy csapatot alkotunk. Célunk az, hogy minél gyorsabban ki tudjuk szolgálni az ügyfeleinket, minél több pénzt megspórolni nekik. Mindenképpen folyamatosan bővíteni szeretnénk szolgáltatásainkat.

Elérhetőség:
Ikarus telep
Budapest
1165


Dzsozy_v1

Bán József
+36702079554

Rena_v1

Bán Renáta
+36709446903

E- mail:
blackjoeservice@gmail.com
Facebook elérhetőség:
Facebook

Mindenünk az autó! – Vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat!

autók bérbeadásaA rohanó hétköznapokból lassan nélkülözhetetlenné válnak a gépjárművek, általuk könnyedén és gyorsan eljuthatunk bárhová, ezért, ha hirtelen probléma adódik a járművel,bizony előfordulhat, hogy nehézségeink támadhatnak a hétköznapi feladataink elvégzésével kapcsolatban!

Ha minőségi szolgáltatás keretén belül szeretné pótolni autóját, béreljen autót vállalkozásunktól! Cégünk 2015-ben alakult, a célunk, hogy elnyerjük ügyfeleink bizalmát színvonalas szolgáltatásainkkal, csakis ez vihet minket tovább a fejlődés és terjeszkedés útján!

Nemcsak az autók bérbeadása tartozik tevékenységi körünkbe, hanem az autómentés is, ezért mindenképp jegyezze fel elérhetőségeinket, ugyanis a bajt sajnos nem lehet elkerülni, így, ha bárhol lerobban, hívjon minket, és azonnal a segítségére sietünk! Ugyanakkor akár az autó javítását is ránk bízhatja!

Ha autómentésre, autószállításra, esetleg bérelt autóra lenne szüksége, cégünknél keresve sem találhatna jobbat a feladatra!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.